Kotimainen rehuvalmistaja palveluksessanne!

Feedex valmistaa ja myy maatilarehuja. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme avulla meillä on myös käytössä aina uusinta tutkimustietoa maailmalta. Kokemusta ja uutta tietoa yhdistämällä voimme aina taata laadukkaat ja etenkin eläinten terveydelle hyvää tekevät rehut samalla kun yhteinen tavoitteemme asiakkaan kanssa on korkea tuotos.

Valikoimastamme löydät monenlaisia rehuja niin naudoille, sioille kuin hevosille. Täysrehuista tiivisteisiin, kivennäisistä rehukomponentteihin, niin jauheisena kuin rakeisena. Teemme myös Presiis-tuotemerkillä rehuja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Edustajamme ovat koulutettuja palvelemaan teitä tuotantoeläinten ruokintaan liittyen, joten ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa teitä saavuttamaan optimaalisen tuotannon. Yhteistyöllä menestykseen!

Kotimaisena perheyrityksenä juhlistamme vuonna 2022 meidän 30-vuotista toimintaamme (1992 – 2022). Lämmin kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille näistä vuosista. Jatketaan matkaa yhdessä!

Hivenaineet, kuten sinkki, kupari, mangaani ja seleeni ovat välttämättömiä nautakarjan optimaaliselle terveydelle,...